Deze website

Welkom bij cloud-reviews.nl. Wij zijn een team gemotiveerde tech specialisten en zijn dagelijks betrokken bij tech projecten, zowel voor werk als hobby is technologie ons uitgangspunt. Wij delen onze kennis en hopen ons naar verloop van tijd te ontwikkelen in deze bloeiende kennis economie.

De cloud

De cloud heeft zich de afgelopen jaren rap ontwikkeld en is niet meer weg te denken in de moderne economie. Voor zowel particulier als bedrijf biedt de cloud revolutionaire oplossingen waardoor de ontwikkeling en werking van technologie in een stroomversnelling is geraakt.

Deze website is gericht op de cloud, een serversysteem dat overal en voor iedereen toegankelijk hoort te zijn. De cloud heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een het systeem voor data opslag en verwerking. De mogelijkheden voor zowel bedrijf als particulier zijn door de komst van de cloud aanzienlijk toegenomen, eveneens de technologische ontwikkeling ontwikkeld door de cloud in rap tempo.

Focus

De focus van cloud-reviews.nl is om een overzicht van alle cloud diensten aan te bieden. Dit aantal neemt eveneens in rap tempo toe, u mag van ons wekelijks nieuwe cloud diensten verwachten, huidige aanbiedingen en ontwikkelingen in de markt. De informatie op de website is niet altijd correct of actueel, wij corrigeren de informatie zodra wij hiervan op de hoogte worden gesteld. Eveneens wordt de informatie over de verschillende cloud dienstverleners continue aangevuld met nieuwe of actuele informatie.

Ervaringen

De bezoekers van deze website hebben de mogelijkheid een reactie achter te laten of zelf een beoordeling te geven van een cloud product of dienstverlener. Twijfel niet om jouw ervaring te delen, wij reageren vaak binnen 2 uur op een reactie of feedback richting een cloud dienstverlener.